网络远程教育考试科目大学英语的词汇与语法部分怎么强化?_网络远程教育_湖北专升本网

首页 > 网络远程教育 > 统考信息 > 网络远程教育考试科目大学英语的词汇与语法部分怎么强化?

网络远程教育考试科目大学英语的词汇与语法部分怎么强化?

浏览量:39
时间:2020-05-25

网络远程教育考试科目中,大学英语需要考生们重视。

网络远程教育考试科目中,大学英语需要考生们重视。其中,词汇和语法部分的知识点强化可以通过做题来实现。

网络远程教育考试科目大学英语的词汇与语法部分怎么强化?

1、China is _______the Great Wall.

A.on

B.famous

C.famous for

D.famous as

答案:C

2、The dog was tearing the cloth ______its teeth.

A.with

B.by

C.through

D.in

答案:A

3、A man should not be judged always ______what he says.    

A.by

B.in

C.with

D.to

答案:A

4、We will have a ________holiday after the exam.

A.two month

B.two-month

C.two month's

D.two-months

答案:B

网络远程教育考试科目大学英语的词汇与语法部分怎么强化?

5、Mr Wang is going to teach you maths ______one year.

A.with

B.on

C.for

D.to

答案:C

6、The population of the earth ______increasing fast.               

A.is

B.are

C.were

D.have been

答案:A

7、Mike is _______than Jack.

A.careful

B.carefully

C.less careful

D.more carefuler

答案:C

8、There _______a basket ball match this afternoon.

A.is going to be

B.is going to have

C.is going to is

D.is going to has

答案:A

9、Nobody _________to smoke in the cinema.

A.allow

B.allows

C.is allowed

D.are allowed

答案:C

10、______delicious these moon cake are!

A.How a

B.What a

C.How

D.What

答案:C

11、There's no food in the fridge. They _______shopping.

A.go

B.are go

C.are going

D.are going to go

答案:C

12、The soup smells ____. Would you like some?

A.good

B.well

C.properly

D.finely

答案:A

13、Picking apples was hard work, ________ they really enjoyed it.    

A.and

B.so

C.but

D.or

答案:C

14、They have planted _______trees in SaiBei, It's a "Great Green Wall" of trees.

A.million

B.millions

C.several

D.millions of

答案:D

15、________ fine weather it is today!                 

A.What

B.How

C.What a

D.How a

答案:A

16、1 haven't got a single ________ from Jane since last year.

A.advice

B.news

C.message

D.information

答案:C

17、The weather in Harbin is quite different from ________ in Hainan.   

A.that

B.it

C.the one

D.one

答案:A

18、The headmaster came to the classroom and asked ________ what had happened.

A.his students to tell him

B.being told

C.telling him

D.to tell

答案:A

19- I was worried about my maths, but Mr. Brown gave me an A.

- _____

A.Don't worry about it.

B.Congratulations! That's a difficult course.

C.Mr. Brown is very good.

D.Good luck to you!

答案:B

20-Would you go to the concert with me?

-_____________, but I'm very busy now.

A.I'd like to

B.Sure

C.No problem

D.Certainly

答案:A

21-Can I get you a cup of tea?      

-___________.

A.That's very kind of you

B.With pleasure

C.You can, please

D.Thank you for the tea

答案:A

22-I'll be away on a business trip. Would you mind looking at my cat?

-Not at all. ____________.

A.I have no time

B.I'd rather not

C.You can leave

D.I'd be happy to

答案:D

23- Hi, Jim! Nice to meet you.

- _________.

A.Certainly

B.Many thanks

C.OK

D.Nice to meet you, too

答案:D

24- Will you please give the note to him?

- ______________.

A.Certainly, I'll give it to him

B.No, please not

C.Sorry, I don't

D.Yes, please do

答案:A

25- Hello, may I speak to Mike?

- __________

A.Who are you?

B.Sorry, he isn't in.

C.Thank you very much.

D.Yes, here you are.

答案:B

26- Will you join us for lunch?

- _________.  

A.No, I won't

B.Yes, with pleasure

C.Yes, please

D.Yes, help yourself

答案:B

27- Thank you for your great dinner. I really enjoyed it.

- __________you enjoyed it.

A.I'm so glad

B.I'm sorry

C.What a pity

D.Surprisingly

答案:A

28- I heard Susan surprised her teacher by working hard.    

- Yes, ______

A.her teacher worked hard.

B.Susan worked hard.

C.the teacher was surprising.

D.Susan was surprised.

答案:B

29- Peter, don't step on the grass.

-  ____________.

A.It doesn't matter

B.I can't do it

C.Don't worry

D.Sorry, I won't do it again

答案:D

30- How was your journey to Paris? - _________

A.It went very well.

B.I flew there.

C.I love Paris.

D.Thank you for asking.

答案:A

31- I'm sorry for being late, Mr Lt.

- ___________.

A.All right

B.That's right

C.Not at all

D.Never mind

答案:D

32- Happy birthday to you!    

- ______!

A.Happy birthday to you

B.I'm very glad

C.That's all right

D.Thank you

答案:D

相关文章推荐