网络远程教育的大学英语B统考中,交际英语和完形填空题型要怎么复习?_网络远程教育_湖北专升本网

首页 > 网络远程教育 > 统考信息 > 网络远程教育的大学英语B统考中,交际英语和完形填空题型要怎么复习?

网络远程教育的大学英语B统考中,交际英语和完形填空题型要怎么复习?

浏览量:61
时间:2020-07-10

很多网络远程教育的考生们比较关心网教的统考问题。

很多网络远程教育的考生们比较关心网教的统考问题,其中,大学英语B就有很多的考生比较担心考不过。其实,考生们平时认真复习,考试通过还是比较容易的。

网络远程教育的大学英语B统考中,交际英语和完形填空题型要怎么复习?

所以,网络远程教育的大学英语B统考中,多加练习十分重要。下面,我们就来看看交际英语和完形填空的题目,从做题中总结做题经验,发现自己的问题。

一、交际英语

1、- Do you like country music?

- ______________.

A.Yes, I like basketball a lot

B.It's far too crowded

C.Yes, I'm crazy about it

D.Oh, it's funny

答案:C

2、- Have a cup of tea, _________?     

- Thanks a lot.

A.don't you

B.haven't you

C.shall we

D.will you

答案:D

3、- Thank God.It's Friday again.A nice weekend!

- ______.

A.Me too

B.Yes,I'll be free then

C.That's all right

D.The same to you

答案:D

4、- I'll sorry to trouble you.

- ___________.

A.Don't say so

B.OK

C.It doesn't matter

D.That's fight

答案:C

5、- We ordered 20 boxes of your products, but we have only got 19. - _________

A.You do not have to.

B.It does not matter.

C.We will send another tomorrow.

D.Nothing serious.

答案:C

6、- How is it that you are late for class again?

- ________________.

A.Because I missed the bus

B.By bus and then on foot

C.Yes, it is quite wrong

D.It is far from school

答案:A

7、- Excuse me. Could you spare me a few minutes? - _________

A.Of course.

B.Of course not.

C.I am sorry to hear that.

D.Yes. I'm busy now.

答案:A

8、- How do I transfer calls? - _________

A.Do as you like.

B.It is a bit difficult.

C.Let me show you.

D.Not at all.

答案:C

9、- It's very thoughtful of you to give me a ride. - _________

A.It's my pleasure.

B.Take it easy.

C.Sure.

D.Never mind.

答案:A

网络远程教育的大学英语B统考中,交际英语和完形填空题型要怎么复习?

二、完形填空

1、One day Mr. Parker said to himself, "I haven't seen my brother David __21__ a long time, and he's living in a new house now. I'm going to drive there and see him this afternoon."

He took his brother's address, got into his car and started out. He drove for a long time, but he didn't find the house __22__ he stopped and asked somebody to help him.

"Go straight __23__ this road for two miles(英里)," the man said, "then turn left, and then take the second road on the right."

Mr. Parker went straight along the road and turned left after two miles, but then he got lost again. He drove for __24__ mile, and at last he saw a road on his right and stopped. A woman was coming __25__ him, so he said to her, "Excuse me, is this the second road on the right?"

1)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:B

2)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:A

3)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:D

4)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:E

5)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:C

17、If you were to begin a new job tomorrow, you would bring with you some basic strengths and weaknesses. Success or __21__ in your work would depend, to a great extent, __22__ your ability to use your strengths and weaknesses to the best advantage. Of the utmost importance is your attitude. A person __23__ begins a job convinced that he isn't going to like it or is sure that he is going to exhibit a weakness which can only hinder his success. On the other hand, a person who is secure in his belief that he is probably as capable __24__ doing the work as anyone else and who is willing to make a cheerful attempt at it possesses a certain strength of purpose. The chances are that he will do well. Having the most important skills for a particular job is strength. __25__ those skills is obviously a weakness. A bookkeeper who can't add and a carpenter who can't cut a straight line with a saw are hopeless cases.

1)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:B

2)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:C

3)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:A

4)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:E

5)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:D

相关文章推荐