网教统考科目大学英语B的完形填空题如何复习更高效?多做题_网络远程教育_湖北专升本网

首页 > 网络远程教育 > 统考信息 > 网教统考科目大学英语B的完形填空题如何复习更高效?多做题

网教统考科目大学英语B的完形填空题如何复习更高效?多做题

浏览量:60
时间:2020-07-10

网络远程教育统考科目中,《大学英语B》需要大家在复习之余,认真研究和总结其答题技巧。

网络远程教育统考科目中,《大学英语B》需要大家在复习之余,认真研究和总结其答题技巧,这样更有利于分数的提高。那么,想要做好完形填空,考生们需要通过练习来总结答题技巧,下面,考生们就来看一些《大学英语B》的完形填空题目吧。

网教统考科目大学英语B的完形填空题如何复习更高效?多做题

1、George Stephenson was born in 1781. He was __21__ a poor English worker's family. His father looked after a steam engine. He worked hard indeed, __22__ he could not support his family. Where could he get the money to send George to school? George began to learn his ABC when he was seventeen. On his 18th birthday, he could write his own name.

George had to work when he was only a small child. The work was much too hard __23__ him. He worked for 12 hours every day. After a day's work he often felt __24__ tired to stand.

He worked and studied very hard. He spent all this time learning about the steam engine.

__25__ he studied hard, he invented many things. The railway locomotive(火车头)was the greatest one of them.

1)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:B

2)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:E

3)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:C

4)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:A

5)、

A.too

B.from

C.for

D.Because

E.but

答案:D

2、Jack lost his Job last week. It was difficult for him to find another ___21___. Somebody told him that it was possible to get a new one in a town two hundred kilometers away. He decided to get there ___22___. So he went to the railway station and got on a train. He was the only one in the car(车厢). The train started. Suddenly a man came in ___23___ a gun and said to him, "Your money or your life!" Jack sat there without standing up.

"I ___24___ any money," Jack answered.

"Then why are you so afraid of me?" the man asked angrily.

"Because I ___25___ you were the conductor, and I didn't buy a ticket," answered Jack.

1)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:A

2)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:E

3)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:D

4)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:B

5)、

A.one

B.don't have

C.thought

D.with

E.by train

答案:C

3、Two years ago, my husband left a bike for me.

If you live in a town, it is often faster than a car and don't have to worry about parking(停车). You can ___21___ it anywhere. Because it has a seat at the back and a basket at the front, I can take my small daughter when it is cold and it is snowing hard. It also can be dangerous. You must be ___22___ on a bike. Accidents are not the only problem. One day I went ___23___ and when I came back, I couldn't find my front wheel. It was a long walk to the bike shop! Now I have three strong locks.

Sometimes my husband uses my bike for short trips. He is not good at ___24___ bikes, but he says it is better than waiting for a bus. He still likes his car for longer trips, but I think that all this sitting down is making him fat. ___25___ my bike I got a lot of exercise and fresh air, and makes me feel much healthy.

1)、

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:B

2)、

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:D

3)、

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:A

4)、

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:E

5)、

A.shopping

B.buy

C.On

D.careful

E.riding

答案:C

网教统考科目大学英语B的完形填空题如何复习更高效?多做题

4、A: Hi, Sun Yan! What are you busy with these days?

B: I'm busy ___21___ for the Spring Festival.

A: What do you mean by the Spring Festival?

B: Don't you know about the Spring Festival? It's ___22___ your Christmas holiday. It's the most important holiday in China.

A: Oh, I see. ___23___ is the holiday?

B: About one week long.

A: What do you usually do during the holiday?

B: Lots of things, such as eating and drinking, playing majiang, going to movies and temple fairs (庙会), visiting relatives and friends   and so on. In many places people like to set off firecrackers (鞭炮). It is very interesting. But now it isn't allowed in some big cities because it is not safe.

A: Do you eat special food for the holiday?

B: Yes, we eat dumplings.

A: Do children like the holiday?

B: Sure. Children can have delicious food and wear new clothes. They can also get some money from their parents.

A: What is that money for?

B: This money is given to children for good luck by their parents or other senior people. Children can use the money ___24___ a lot of things for themselves.

A: That's very interesting. Thank you for ___25___ me so much about the Spring Festival.

B: It's pleasure.

1)、

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:B

2)、

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:C

3)、

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:A

4)、

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:E

5)、

A.How long

B.preparing

C.like

D.telling

E.to buy

答案:D

相关文章推荐